This site in English ->    
Guestbook


He He dat heeft geduurd

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]


Verstuurd door Hilde en reismakker op 17:30:53 02/06/04

Als reactie op: serieus verhaal verstuurd door peter &gooske en tim

Hai stelletje poepjes,

daar hebben jullie inderdaad de tijd voor genomen zeg, een serieus berichtje bedoel ik dan he! Trouwens een strakke actie om je mobiele nummer op internet te zetten heb je straks lekker een stelletje hijgers aan de telefoon hangen.
Fijn om te horen dat alles lekker loopt bij jullie, ga nou effe gauw een keer naar iemand met een digitale camera ik ben nml zo nieuwschierig hoe Tim er nu uitziet ! Een bek vol tanden nog wel.. Peter kan beter Tim in de winkel zetten dan Torro zeker.Een heel gehijs trouwens om op vakantie te gaan met de tent, alles moet mee van dat mannetje of niet ?
Owwww jullie worden echt heel burgerlijk met de tent zeg, straks kom ik terug en dan heb je geraniums in je tuin staan JAKKKK. Het is
maar goed dat jullie zo'n gave speedboot hebben!zeker expres gekocht nu ik er niet ben,omdat ik jullie andere boot zoveel ongeluk bracht...schroef eraf flikkeren, gaatjus in de onderkant enz enz.
Zeg Nine en ik hebben echt mega goedkoop manga films gekocht die hopelijk een beetje doen denken aan sailermoon, we moeten alleen nog even een dorm vinden waar ze ook een dvd speler hebben hoei hoei, daarna sturen we ze naar huis dus wie weet...
Peter zou trouwens helemaal uit z'n dakje gaan hier van de rare machines, ik zal wel effe koekeloeren of ik er een foto van kan maken. Zeg stelletje dropjes als jullie prive met me willen kletsen moet je toch echt effe een e-mail account aanmaken of die van m'n broertje gebruiken.

Liefs Hilde en reismakker


: hoi lief zusje van me!
: nou het heeft even geduurd,maar eindelijk een serieus
: bericht van ons.
: met ons gaat het erg goed,soms een dipje maar meestal ok! peter is bezig met zijn vaarbewijs,want we hebben nu een speedboot,ja ja. en zonder vaarbewijs mogen we er niet hard mee varen dus is peter nu hard aan het leren!verder is peter zoals altijd druk met zijn winkel waar het erg goed mee gaat.met tim gaat ook alles goed heeft nu een best mondje met tanden waar hij al aardig mee over weg kan .zijn broodkorstjes zijn in een mum van tijd verorbert een zet dan zijn strotje op voor de volgende korst! warm eten vind hij ook erg lekker zijn mond blijft open gaan ook als alles op is.
: als wij dan later gaan eten en tim in zijn stoeltje er bij zit lust hij van ons ook nog wel wat dus krijgt hij soms van ons nogwat geprakte aardappel,en dat vind hijlekker!!!!! dat als het op is hij pissig word,moeten we dan erg om lachen, want hij doet dan erg zielig.
: verder is hij nog steeds het zonnetje in huis, moet om alles lachenwat we doen,en wij moeten vaak om hem lachen,het is echt een super leuk ventjeaan het worden, die goed weet wat hij wel en niet wil!
: met mij gaat het redelijk goed,ga weer wat kletsen met iemand om me weer helemaal toppie te voelen.
: ik geniet erg van tim,en heb vorige week een fiets stoeltje gekocht met toe behoren,en pronk nu met tim op de fiets! heerlijk stukjes fietsen.
: nou, aankomende vrijdag gaan we de tent uit proberen,ik ben erg benieuwt hoe we het gaan vinden, lang geleden dat ik dat voor het laatst gedaan heb.
: we staan daar 4 weken alleen in de weekeinden.
: het ziet er erg gezellig uit met leuke dingen om te doen.in nederland op vakantie met de tent!!!!!kan het nog gezapiger? nou ik stop nu met schrijven/typen
: PS.als je wil sms dan mot dat naar dit nm.
: 06-20342662 want de kaart die er eerst in zat is eruit!
Follow Ups:Verstuur een follow up (send a follow up)

Naam (name):
E-Mail:
Onderwerp (subject):
Bericht (message):
Optionele Link URL
(optional link URL):
Link Titel (link title):
Optionele Image URL
(optional image URL):

   

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up (send) ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]