This site in English ->    
Guestbook


serieus verhaal

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]


Verstuurd door peter &gooske en tim op 22:24:34 31/05/04

hoi lief zusje van me!
nou het heeft even geduurd,maar eindelijk een serieus
bericht van ons.
met ons gaat het erg goed,soms een dipje maar meestal ok! peter is bezig met zijn vaarbewijs,want we hebben nu een speedboot,ja ja. en zonder vaarbewijs mogen we er niet hard mee varen dus is peter nu hard aan het leren!verder is peter zoals altijd druk met zijn winkel waar het erg goed mee gaat.met tim gaat ook alles goed heeft nu een best mondje met tanden waar hij al aardig mee over weg kan .zijn broodkorstjes zijn in een mum van tijd verorbert een zet dan zijn strotje op voor de volgende korst! warm eten vind hij ook erg lekker zijn mond blijft open gaan ook als alles op is.
als wij dan later gaan eten en tim in zijn stoeltje er bij zit lust hij van ons ook nog wel wat dus krijgt hij soms van ons nogwat geprakte aardappel,en dat vind hijlekker!!!!! dat als het op is hij pissig word,moeten we dan erg om lachen, want hij doet dan erg zielig.
verder is hij nog steeds het zonnetje in huis, moet om alles lachenwat we doen,en wij moeten vaak om hem lachen,het is echt een super leuk ventjeaan het worden, die goed weet wat hij wel en niet wil!
met mij gaat het redelijk goed,ga weer wat kletsen met iemand om me weer helemaal toppie te voelen.
ik geniet erg van tim,en heb vorige week een fiets stoeltje gekocht met toe behoren,en pronk nu met tim op de fiets! heerlijk stukjes fietsen.
nou, aankomende vrijdag gaan we de tent uit proberen,ik ben erg benieuwt hoe we het gaan vinden, lang geleden dat ik dat voor het laatst gedaan heb.
we staan daar 4 weken alleen in de weekeinden.
het ziet er erg gezellig uit met leuke dingen om te doen.in nederland op vakantie met de tent!!!!!kan het nog gezapiger? nou ik stop nu met schrijven/typen
PS.als je wil sms dan mot dat naar dit nm.
06-20342662 want de kaart die er eerst in zat is eruit!Follow Ups:Verstuur een follow up (send a follow up)

Naam (name):
E-Mail:
Onderwerp (subject):
Bericht (message):
Optionele Link URL
(optional link URL):
Link Titel (link title):
Optionele Image URL
(optional image URL):

   

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up (send) ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]