This site in English ->    
Guestbook


Re: Answer Nine en Hilde!!!!!! Groep 10 calling!

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]


Verstuurd door Hallo hier zitten we!! op 14:40:16 07/05/04

Als reactie op: Answer Nine en Hilde!!!!!! Groep 10 calling! verstuurd door Bartimeus Groep 10

Hoi allemaal,

Wat leuk om wat van jullie te horen zeg. Wat leuk dat jullie foto's hebben UITVERGROOT. Er komen nog veel meer foto's aan die de moeite waard zijn om uit te vergroten. Foto's die onze ware aard laten zien.......

Die lekkere Chinezen vallen een beetje tegen, maar Hilde is wel helemaal weg van de kleine kindjes hier. Ze hebben namelijk geen pampers hierzo, dus lopen ze met een scheurtje in hun broek waar ze lekker door kunnen poepen en plassen. Misschien een oplossing voor de volgende bezuinigingen?


Maurice: Hoi luitjes! Ik ga naar huis donderdag en heb een lekker lang weekend. Ik vind het leuke foto's en vind het ook leuk om jullie avonturen te volgen. Dan wil ik ook nog even voor jullie zingen: o when the saints, go marching in .... lalalala.
He Maurice,
Nee we zitten hier niet met dat liedje in ons hoofd, wij zitten hier met 'Uit Artis is een beer ontsnapt' in ons hoofd. Wat lekker zeg dat je een lang weekeind hebt nu. Is het bij jullie ook mooi weer? Hier is het echt super warm!

: Cornelis: Ik ben WEER oom geworden!!!! Arie heeft een zoontje: Sjack. Groetjes!
He Corneel,
GEFELICITEERD!!! Weer oom, tjeetje zeg dat is wat. Alweer voor de vierde keer. Feliciteer Arie maar van ons! Heet ie nou Sjack of Sjaack?

:
: Elise: Ik heb nu een andere stageplek. Ik werk nu op B5! Ik vind het leuk om jullie verhalen te horen. Tot snel!
Hoi Elise,
Is dat de papierschepafdeling of niet? Zit je nu helemaal niet meer op je oude plekje? Ben je nou niet meer met peperpinnen en raamkozijnstukjes bezig? Wat moet er dan nu in je haar?

: Arwen: ik mis jullie wel een beetje. Maar ik vind het wel leuk dat jullie zo'n verre reis maken. Ik denk nog vaak terug aan toen we gingen shoppen!
Hoi Arwen,
ik moest laatst ook weer denken aan toen we gingen winkelen, dat was wel erg gezellig. Hier hebben ze ook hele leuke winkeltjes. Hoe is het met de knuffels?

: Mariska: Leuk dat jullie op vakantie zijn. Ik hoorde dat jullie hadden paard gereden. Leuk hoor.
He Mariska,
Jaja, we hebben paard gereden. We kunnen het alleen niet zo goed als jij, want na een uurtje hadden we al behoorlijke pijn in onze billen.
Doe je de groeten aan Bennie?

: Bianca: Lieve Hilde en Nine, ik mis jullie wel. Kom heel snel op de koffie. Ik vind het wel heel leuk om jullie verhalen te horen en jullie foto's te kijken. Veel plezier daar nog! Groetjes!
He Bianca,
Het duurt nog wel een tijd voordat we op de koffie kunnen komen, maar we houden het wel tegoed. Hoe is de videoband? heb je hem al vaak gekeken?

: Mark: Ik heb een nieuwe computer, die kan praten! Leuk he??!!! Ik vond het leuk om te horen dat jullie nu in China zijn. Als jullie in de buurt zijn, kom dat even langs!
He die Mark,
Voorlopig zijn we niet echt in de buurt, dus het duurt nog wel een tijd voordat we langs kunnen komen.
Wat gaaf zeg dat je een nieuwe computer hebt. En nog een pratende ook. Heeft ie wel een beetje een mooie stem of lijkt ie op B100. Of heb je er ook een horloge bij zodat je net als bij nightrider terug kan praten?

: Erwin: groetjes van Erwin. Veel plezier met de vakantie! En, erg mooie foto's hebben jullie!
He Erwin,
Hoe is het met de scheetwc? Doet ie het nog? Hier in China maken alle mensen hele vieze geluiden. Ze snurken eerst het snot op met hun neus om daarna hun keel te schrapen en dan op de grond te spugen.

: Ten slotte nog veel groetjes Maarten, Johan en Patrick.
He Maarten,
Ze hebben hier heel lekker eten, allemaal Chinees. We hebben al zoveel rijst gegeten dat we de keuken van Bartje een beetje beginnen te missen. Wil je even aan de keuken vragen of ze een noodpakketje naar China willen sturen. Trouwens geef even aan Wilma door dat het hier echt een baggerzooi is en we haar schoonmaakkunsten ook echt enorm missen!!

Patrick,
Hoe is het met het bedrijf? We hebben nog geen geld op onze rekeningen ontvangen dus zou je dat als nog even over willen maken? Heb je de Fyenoordstickers al gebruikt? houd je ons op de hoogte als Fyenoord wint (Hilde wilt nu graag dat ik Ajax in typ, maar zoals je kan zien ben ik nog steeds niet gezwicht). Hoe is het met je rolstoel, doet ie het nog goed? We hopen van wel. hier in China hebben ze niet echt goede rolstoelen gezien.

Johan,
Hoe bevalt het op de groep? Begin je al een beetje te wennen? Hoe ziet je kamer er nu uit, heb je alle spullen er al op staan?

We hebben ook nog even een berichtje voor Nathalie, dus als jullie dat aan haar door willen geven, graag.
He die Nathalie,
Ben je al helemaal gewent op groep 4? Wij zitten op dit moment in China, waar ze allemaal met stokjes eten. We proberen dit ook te leren, maar elke keer als we wat in ons mond willen stoppen, schieten de stokjes verkeerd en vliegt het eten alle kanten op. We zijn net als je vader in Mongolie geweest en hebben daar in een grote tent geslapen. Dat was wel heel leuk hoor. Over een paar weken gaan we naar een Pandaberen reservaat. Wie weet zien we daar wel een pandabeer in badpak. Als dat zo is, maken we er een foto van en zetten we 'm op internet, dan kan je hem ook zien.


Groetjes aan iedereen!
Nine en HildeFollow Ups:Verstuur een follow up (send a follow up)

Naam (name):
E-Mail:
Onderwerp (subject):
Bericht (message):
Optionele Link URL
(optional link URL):
Link Titel (link title):
Optionele Image URL
(optional image URL):

   

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up (send) ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]