This site in English ->    
Guestbook


Answer Nine en Hilde!!!!!! Groep 10 calling!

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]


Verstuurd door Bartimeus Groep 10 op 20:40:24 04/05/04

Hallo luitjes!!!

En, en, hebben jullie al lekkere Chinezen ontmoet??? Zo ja, neem er een paar mee op de trein terug naar Nederland. Met andere woorden; hoe is het met jullie? Op de groep zijn we jullie verhalen met smart aan het volgen. Vooral de foto's vallen erg in de smaak. Iedereen staat met zijn / haar neus tegen het beeldscherm geplakt ( en dat is lekkerlijk bedoeld, haha ). Om alles maar goed kracht bij te zetten hebben we de meest prachtige foto's ( lees: Hilde tussen twee bedden ingeplakt en een raar gezicht trekkend en Nine met een vuiltje in haar oog ?????? ) UITVERGROOT op de deur van het kantoor gehangen. We kijken dus erg uit naar de volgende lading foto's om onze Nine en Hilde collectie uit te breiden -). Als de camera het tenimste doet en jullie hem niet weer uit je handen laten vallen. Tip: daar kan een camera niet tegen!
Zo, dat was even een algemeen verhaaltje. Er zijn nog een aantal mensen die wat tegen jullie willen zeggen. Hier komen ze:

Maurice: Hoi luitjes! Ik ga naar huis donderdag en heb een lekker lang weekend. Ik vind het leuke foto's en vind het ook leuk om jullie avonturen te volgen. Dan wil ik ook nog even voor jullie zingen: o when the saints, go marching in .... lalalala.

Cornelis: Ik ben WEER oom geworden!!!! Arie heeft een zoontje: Sjack. Groetjes!

Elise: Ik heb nu een andere stageplek. Ik werk nu op B5! Ik vind het leuk om jullie verhalen te horen. Tot snel!

Arwen: ik mis jullie wel een beetje. Maar ik vind het wel leuk dat jullie zo'n verre reis maken. Ik denk nog vaak terug aan toen we gingen shoppen!

Mariska: Leuk dat jullie op vakantie zijn. Ik hoorde dat jullie hadden paard gereden. Leuk hoor.

Bianca: Lieve Hilde en Nine, ik mis jullie wel. Kom heel snel op de koffie. Ik vind het wel heel leuk om jullie verhalen te horen en jullie foto's te kijken. Veel plezier daar nog! Groetjes!

Mark: Ik heb een nieuwe computer, die kan praten! Leuk he??!!! Ik vond het leuk om te horen dat jullie nu in China zijn. Als jullie in de buurt zijn, kom dat even langs!

Erwin: groetjes van Erwin. Veel plezier met de vakantie! En, erg mooie foto's hebben jullie!

Ten slotte nog veel groetjes Maarten, Johan en Patrick.
Nou, dit was het weer voor deze keer... lalala. Nog een goede, veilige, gezellige en avontuurlijke reis gewenst. We mailen snel weer!

Groetjes,
Annet, Anna-Mart, Corien, Eli, Geeke, Emmy, Agaath, Hiltje, Erwin, Eric, Wilma, Sam en Anke.Follow Ups:Verstuur een follow up (send a follow up)

Naam (name):
E-Mail:
Onderwerp (subject):
Bericht (message):
Optionele Link URL
(optional link URL):
Link Titel (link title):
Optionele Image URL
(optional image URL):

   

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up (send) ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]