This site in English ->    
Guestbook


site gevonden

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]


Verstuurd door Debby Pernot op 10:42:11 01/05/04

He hallo Nine en Hilde

Laatst waren Marjon, Jolie en ik aan de wandel (40 km) toen jullie ter sprake kwamen. Ik vroeg me af of ze al iets gehoord hadden. Ze verwezen me door naar jullie site. Ik wist wel dat jullie die hadden, maar had hier niet meer aan gedacht. Dus vanmorgen dacht ik, laat ik eens kijken waar jullie zoal uithangen.
Zo te lezen en te zien vermaken jullie je prima. Ik zal zeker regelmatig gaan kijken, om te lezen en te zien wat jullie allemaal doen en beleven.
Voor mij zit dit jaar de verre reis er niet in, maar wij gaan lekker de vierdaagse lopen. Afgelopen week hebben we de eerste keer 40 gelopen. Dat viel tegen zeg.......De laatste 10 km was echt afzien. Zelfs Marjon, die vorig jaar helemaal nergens last van had, liep kreupel. Gelukkig waren we de dag erna weer redelijk ter been, dat geeft weer een beetje moed.
Gisteren hebben we Koninginnedag gevierd in Arnhem. Was erg gezellig, heerlijk weer, redelijke bandjes, veel bier en zatte lui, kortom toppie.
Ik zal maar weer eens ophouden met mijn gezwets, jullie hebben vast spannendere dingen te vertellen, maar zo worden jullie een beetje op de hoogte gehouden van wat er hier zoal gebeurd.
heel veel groeten Debby
p.s. hoe is het met de poep- pis, en kotsverhalen?Follow Ups:Verstuur een follow up (send a follow up)

Naam (name):
E-Mail:
Onderwerp (subject):
Bericht (message):
Optionele Link URL
(optional link URL):
Link Titel (link title):
Optionele Image URL
(optional image URL):

   

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up (send) ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]