This site in English ->    
Guestbook


hola chica

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]


Verstuurd door Hilde en Nine op 23:39:32 09/01/05

Als reactie op: bla verstuurd door Laetivergetie

He die Laetitia,

Tja onze wereldreis gaat inderdaad al behoorlijk opschieten hoor. We hebben nog maar 3 maanden te gaan en daar zijn we zelf niet al te blij mee. Maarja het geld raakt op een gegeven moment wel een beetje op hoor.

Nee we hebben geen overdosis van alle dingen die we zien, maar we merken wel dat we veel makkelijker zijn geworden. In het begin wilden we perse elke tempel en elk natuurpark zien, maar nu vinden we het ook wel best als we niet alles zien.
Het reizen verveeld ons echter nog steeds niet hoor en we worden toch nog steeds alleen maar hebberiger.

We hebben kerst en oud en nieuw gevierd aan het strand in Ecuador. Was echt ontzettend leuk hoor. Heerlijk warm, dus de ´traditionele´ nieuwjaarsduik was voor ons dan ook geen enkel probleem. Met oud en nieuw hebben we helaas geen oliebollen gegeten. Ze hebben in Ecuador trouwens een heel andere manier van oud en nieuw vieren. Ze maken dan allemaal poppen van papiermache en steken die dan om 12 uur in de hens. Op die manier worden alle slechte gebeurtenissen van het afgelopen jaar verbrand.

Tja het was voor ons wel even schrikken om te horen wat er was gebeurt in ZO-Azie. Vooral natuurlijk omdat we er zelf niet zo lang geleden ook waren geweest. Het is ook erg indrukwekkend om de verhalen te lezen van de mensen die daar waren op het moment dat het gebeurde. Het was ook nog wel even een stressmomentje toen mensen dachten dat een vriendin van mij in het getroffe gebied zat (zoals je kunt zien op het forum). Gelukkig was ook met haar alles ok!

He Lae, geniet lekker van de winter (want die maken wij zeker niet mee, komen nl pas 16 april terug in Nederland) en we zien elkaar in de lente weer!!!!

Hilde en NineFollow Ups:Verstuur een follow up (send a follow up)

Naam (name):
E-Mail:
Onderwerp (subject):
Bericht (message):
Optionele Link URL
(optional link URL):
Link Titel (link title):
Optionele Image URL
(optional image URL):

   

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up (send) ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]