This site in English ->    
Guestbook


groetjes van 2 rauwe bieflapjes

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]


Verstuurd door Hilde en Nine op 00:02:43 08/01/05

Als reactie op: hoi verstuurd door mirjam

Hey Mirjam,

Ja, we hoorden het dezelfde dag dat het gebeurde, we zijn toen gelijk achter internet gekropen waar de eerste berichten over de tsunami al op stonden. Echt heel vreselijk wat er is gebeurd. Het is ook heel vreemd om te bedenken dat de plekken waar wij ook zijn geweest er nu heel anders uitzien en dat er waanzinnig veel mensen gestorven zijn.

We kunnen ons wel voorstellen dat je af en toe de kriebels krijgt. Het erge is namelijk dat we niet eens klaar zijn met waar we nu mee bezig zijn en dan alweer ideeen hebben over nog meer prachtige landen. We worden eigenlijk steeds meer hebberig.
Wel hebben we er zin in om lekker met iedereen bij te kletsen in Nederland, maar terug gaan....nee dat nou niet bepaald!
Gaaf dat jullie bij de frans jozef geletsjer dat ijsklimmen hebben gedaan, wij wisten niet eens dat dat daar kon.Zou je nou een volgende vakantie evt weer terug willen naar NZ of wil je dan toch liever ergens anders heen ?

Wij zijn nu net terug van 3 dagen paardrijden in de bergen en onze blauwe plekken zijn echt het bewonderen waard, we hebben er wel waanzinnig van genoten en hebben al plannen om ook in andere landen te gaan rijden. We voelen ons al redelijke cowgirls, het enige wat we nog missen zijn kromme benen en pruimtabak maar dat komt nog wel.
Hey trouwens nog een heel fijn nieuwjaar gewenst! ( mag nog wel, toch? ) Groetjes Hilde en Nine
Follow Ups:Verstuur een follow up (send a follow up)

Naam (name):
E-Mail:
Onderwerp (subject):
Bericht (message):
Optionele Link URL
(optional link URL):
Link Titel (link title):
Optionele Image URL
(optional image URL):

   

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up (send) ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]