This site in English ->    
Guestbook


bla

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]


Verstuurd door Laetivergetie op 21:21:06 03/01/05

hoi!
Wow, zitten jullie alweer in Zuid Amerika man. Misschien komen jullie m'n kikker daar nog tegen (zie nieuwjaarskaart), die zitten in Costa Rica, maar misschien ook wel in Brazilie.
Goh, ik ben wel opgelucht zeg dat jullie nu daar zitten en niet meer in Indonesie. Moet wel raar zijn voor jullie om te horen van die ramp, terwijl je zelf in het gebied geweest bent?
Het schiet alweer op he met jullie wereldreis! Voelt dat voor jullie ook zo, of hebben jullie ondertussen het gevoel al jaaaren weg te zijn? Kunnen jullie alle indrukken nog wel aan, of raken jullie langzamerhand een beetje over loaded?
Hier gaat de tijd megasnel. Helemaal met maar 9 uur licht op een dag. Ik heb ook alweer lang niet meer gemaild, ondanks m'n goede voornemen. Komt op m'n lijstje goede voornemens voor 2005. Maar tegen de tijd dat ik het echt in m'n grijze massa heb geprogrammeerd zijn jullie alweer terug vrees ik. (Wanneer is dat ookalweer ongeveer, of mag ik dat niet vragen?)
Alles goed hier verder. Nederland verkeert in een soort van griepvirus-winterslaap epidemie. Gezellig als je in de trein probeert te slapen onder het regelmatige geluid van coupee breed gekuch en genies, (waar ik zelf blij aan mee doe...). Dat missen jullie zeker niet! Wat jullie misschien wel gemist hebben is een witte kerst (wij ook) en een nieuwjaar met oliebollen? Hoe was jullie oud en nieuw? Ben ik benieuwd naar!
Wens ik jullie verder nog de oerhollandse groetjes, doedels!
LaetFollow Ups:

  • hola chica - Hilde en Nine 23:39:32 09/01/05 (0)


Verstuur een follow up (send a follow up)

Naam (name):
E-Mail:
Onderwerp (subject):
Bericht (message):
Optionele Link URL
(optional link URL):
Link Titel (link title):
Optionele Image URL
(optional image URL):

   

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up (send) ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]