This site in English ->    
Guestbook


dag mede telletubbieland-ganger

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]


Verstuurd door Nine en Hilde op 23:15:20 19/12/04

Als reactie op: weer terug verstuurd door Mirjam

Hey Mirjam,

We hadden zelf ook al het idee dat we elkaar mis zouden lopen daar, maarja toch weet je maar nooit! Wat een ontzettend mooi land he, wij waanden ons af en toe in teletubbieland met al die schapen en dat groene gras en de heuvels.
Hoe hebben jullie daar eigenlijk rondgetoerd, zijn jullie ook met een campervan geweest of hadden jullie het anders aangepakt. We zijn trouwens wel heel erg benieuwd waar jullie die ijswaterval hebben beklommen, bij ons is het ook niet echt koud geweest, bij jullie is er zelfs sneeuw gevallen en bij ons alleen een spatje regen. We hebben trouwens wel gletsjer geklommen en dat vonden wij al helemaal te gek, ging het klimmen tegen zo`n waterval makkelijk ? Als wij weer in Nederland zijn dan moeten we maar eens leuten met mekaar want wij zijn wel benieuwd naar jouw foto`s.
Zuid-Amerika bevalt tot nog toe heel goed, we hadden er ook wel erg zin aan om weer in niet westerse landen rond te hobbelen. Het enige probleem is dat ons spaans nog niet echt optimaal is maar dat komt nog wel!
Zeg veel succes met aanpassen weer in Holland.
Liefs Nine en Hilde
Follow Ups:Verstuur een follow up (send a follow up)

Naam (name):
E-Mail:
Onderwerp (subject):
Bericht (message):
Optionele Link URL
(optional link URL):
Link Titel (link title):
Optionele Image URL
(optional image URL):

   

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up (send) ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]