This site in English ->    
Guestbook


hayyyyyy

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]


Verstuurd door Hilde en reismaatje op 12:07:37 05/10/04

Als reactie op: tjuus verstuurd door Wilma (tante)

Ha t. Wilma,

Ik had al van mijn mams gehoord dat je bezig was met een massage-opleiding.....wat gaaf zeg!
Hoe lang duurt de opleiding ongeveer ? Volgens mij heb je dan veel mensen nodig waar je op kan oefenen toch? Nou, bij deze bied ik mij vrijwillig aan als proefpersoon als ik terug ben.
Is het niet pittig om die opleiding te doen, en hoe zit het trouwens met de eigen spierpijn na het masseren van anderen ?

Jah ik moet eerlijk bekennen dat ik nog helemaal geen trek heb om richting holland te gaan en gelukkig hoeft dat nog lang niet. Ik mis ze thuis best wel hoor..maar ik heb liever dat ze mijn kant op komen dan andersom.
En wat betreft het afgaan van het aangegeven paadje...heeft dat van jou meer in zijn mars dan mijn wereldpaadje hoor. Thuis lijkt de keus heel groots maar als je eenmaal aan het wandelen bent dan kom je onderweg zoveel figuren tegen dat het bijna een gebaande weg is. pfffffff hehe....zijn wij effe criptisch!
In ieder geval veel succes met de opleiding, en echt heel leuk dat je even een krabbel op de site hebt gezet! Liefs en een pakkerd terug van Hilde en een groet van mijn reis knakkertje.Follow Ups:Verstuur een follow up (send a follow up)

Naam (name):
E-Mail:
Onderwerp (subject):
Bericht (message):
Optionele Link URL
(optional link URL):
Link Titel (link title):
Optionele Image URL
(optional image URL):

   

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up (send) ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]