This site in English ->    
Guestbook


gewoon een berichtje

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]


Verstuurd door Debby Pernot op 12:48:43 06/06/04

Hallo Nine en Hilde,

Ik heb net jullie laatste deel van het dagboek gelezen. Wat lijkt het me toch geweldig zeg. Jullie maken echt heel wat mee. Hoewel niet zo spannend als jullie gebeurt er hier bij ons ook het een en anders.
Na vier heftige vergaderingen is nu eindelijk de personele bezetting op school rond. Er gaat volgend jaar behoorlijk wat veranderen. Ik ben erg benieuwd hoe de leerlingen erop reageren. Ik ga naar de Lariks, oudste leerlingen - hoog niveau. Annemarie gaat voor een paar dagen met me mee, dus de Hazelaar krijgt een hele nieuwe klassenleiding. Het zal voor Ruud en Rianne (die de klas gaan doen) een hele klus worden. Aangezien het een enorme puinhoop is op de groep waar Romeo en Ricardo zitten, zijn die twee op volle toeren. Jolie gaat de Magnolia doen, niet geheel uit vrije wil, maar omdat een andere collega zowat zat te grienen bij de vergadering omdat zij 'm eigenlijk kreeg. Nu heeft Jolie zich dus opgeofferd, met het gevolg dat ze een klas krijgt die niet 1 van haar keuzes was. Tot overmaat van ramp wil natuurlijk ook geeneen assistente de klas en krijgt ze gedeeltelijk Annemarie en Jose (waar ze nu ook mee werkt) en moeten zowel zij als ik een deel assistentie inleveren. Ze zijn overigens nog bezig om dit anders te regelen. Was dus even flink stressen de afgelopen weken.
Morgen gaan wij, de klas Hazelaar en Cypres op kamp naar Zandvoort. Volgens de weerberichten wordt het goed weer, dus een dagje strand zit er wel bij denk ik.
Nog een ander leuk nieuwtje. De poes van Dick, Jamboi heeft in mei een kleintje gekregen. Dit wordt mijn poesje. Hij heet Dibs (t is een katertje) en hij is onwijs leuk. Toen hij net geboren was leek het net of hij een pratende kut had, omdat zijn hoofd helemaal zwart is en alleen rondom zijn bekje wit zit. Nu hij wat groter wordt en de vorm van zijn hoofd veranderd lijkt het meer een zwarte snor. 2 juli (de dag dat we zomervakantie krijgen) ga ik hem ophalen.
Nou, dat was wel weer genoeg voor deze keer. O ja nog een vraag. Gaan jullie ook ergens naar de nieuwe Harry Potter kijken? Hij is sinds woensdag hier uit, dus wij willen binnenkort gaan. Ik neem aan de de flim wel ergens draait waar jullie je bevinden.
Ik kijk uit naar jullie volgende verslag.

heel veel groeten van DebbyFollow Ups:Verstuur een follow up (send a follow up)

Naam (name):
E-Mail:
Onderwerp (subject):
Bericht (message):
Optionele Link URL
(optional link URL):
Link Titel (link title):
Optionele Image URL
(optional image URL):

   

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up (send) ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]