This site in English ->    
Guestbook


Re: Hallo

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]


Verstuurd door Esmee op 12:09:52 28/05/04

Als reactie op: Re: Hallo verstuurd door Nine

Ha die nine!!

Eigenlijk zou ik vandaag in mijn huisje trekken, maar helaas, helaas, het zat tegen. Ik heb één kast nog niet geleverd gekregen en moet nog heel wat uit mij kamer verhuizen (al hoeft dat niet direct). Ga volgende week waarschijnlijk over. Heb TWEE poesjes!! Zijn echt lief, heb alleen nog geen naam, gaan op het moment door het leven als poes 1 en poes 2. Dus mocht je nog een leuk idee hebben.... VErder heb ik een andere baan (of had ik dat al gemaild? weet het niet meer), ben nu twee weken bezig, heb het erg naar mijn zin. Ik werk nu in een crisisopvang voor oudere jeugd (jaja, had ik zelf ook nooit gedacht) en doe daar de A-functie, houdt in dat ik alles om het groepsgebeuren regen zoals contact met plaatsers enzo. Leuk! (en een hbo-functie!)
Volgende week zaterdag komt iig marije bij mij op bezoek, judith moet ik nog vragen, maar dan zullen we eens nadenken over die uitdaging... je hoort nog van me, groetjes esmee


: He die Esmee,
: Hoe is het met je huisje? Zit je er al in? Ik ben daar natuurlijk net zo nieuwschierig naar als jij naar al mijn reisverhalen!
: Lijkt me een goed idee om iets leuks te verzinnen als uitdaging. Met de andere uitdagingen zijn we al druk bezig. Zo moeten we nog een Chinees zo gek vinden dat ie een onderbroek op z'n hoofd zet en hebben we al genoeg aparte wc's gezien om een b(r)oek mee te vullen. Wanneer heb je weer met de meiden afgesproken? Doe ze de groeten!
:
: Liefs Nine
:Follow Ups:Verstuur een follow up (send a follow up)

Naam (name):
E-Mail:
Onderwerp (subject):
Bericht (message):
Optionele Link URL
(optional link URL):
Link Titel (link title):
Optionele Image URL
(optional image URL):

   

[ Follow Ups ] [ Verstuur follow up (send) ] [ World Travellers Forum ] [ FAQ ]